Neem gerust contact met me op als je met jouw organisatie tegen een van de volgende zaken aanloopt:

Organisatie Verwondering

Waarom is het zoals het is? Gaat het zoals het gaat? Lukken dingen wel en niet? Wat is nou mijn kracht en waar moet ik opletten?

Uniek is dat ik dit niet direct vanuit een “zo moet het” – gedachte doe, maar vanuit verwondering. Begrijpen waarom situaties zijn zoals ze zijn helpt ontzettend bij het als organisatie zelf in staat zijn deze op te lossen en in de toekomst te voorkomen. Veel beter dan gewoon een simpel “de beste stuurlui staan aan wal” advies over hoe het anders moet.

Uiteraard met het begrip en besef dat je vaak nu met een probleem zit waar je vanaf wilt.

Verwonderen is daarbij ook een heel sterk instrument als het goed gaat! Je patronen herkennen voor ze vast roesten…

Interventies

Vaak vanuit die verwondering – de analyse waarom zaken niet lopen zoals je wilt – ben ik heel sterk in het plegen van korte interventies om trajecten weer op de rails te krijgen. Teams weer te laten functioneren.

Dit heb ik inmiddels bij meerdere opdrachtgevers succesvol uitgevoerd.

Workshops en training 

Neem contact met me op als je jouw managers en leiders verder wilt laten ontwikkelen. Altijd op maat voor jou organisatie. Altijd in lijn met de doelstellingen van de deelnemers. Of het nu eenmalig ter inspiratie is of een structurele intervisie.

Instrumenten beoordelen

Ik heb in de verschillende opdrachten die ik gedaan heb inmiddels een aantal methodieken ontwikkeld om een beoordeling van het instrumentarium dat in jouw organisatie gebruikt wordt te maken. Vooral het HR instrumentarium en het project portfolio instrumentarium is op deze manier snel, begrijpelijk en heel praktisch te doen. Direct klaar om blij te zijn dat het er uitstekend voorstaat of om actie te ondernemen daar waar het nodig is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *